Nosečnost je čudovita izkušnja pričakovanj in veselja v pričakovanju novega člana družine. Traja celih 40 tednov, dovolj dolgo, da se partnerja pripravita na rojstvo svojega otroka. V našem programu lahko starši pridobijo in obnovijo veliko informacij, kljub dosegljivi in številni literaturi. V naši ustanovi nudimo brezplačne tečaje od 12. do 35 tedna nosečnosti, ki omogočajo brezskrbnost in pomoč staršem pričakujočega otroka.

Namen tečaja je seznaniti nosečnice in njihove partnerje s potekom nosečnosti, poroda in poporodnega obdobja na zanimiv način s številnimi praktičnimi nasveti. Na tečaj vabimo nosečnice in njihove spremljevalce pri porodu, partnerje in vse, ki bodo sodelovali pri skrbi za otroka.

Brezplačna varna vadba v nosečnosti

Vabimo vas na brezplačno varno vadbo v nosečnosti, ki bo potekala individualno po dogovoru.

Vadbo bo vodila kineziologinja Daša Brajković Orlič
Predhodna prijava je mogoča na tel: 07/369 14 23
Vadba bo koristila tako vam kot tudi vašemu otroku.

Lepo vabljeni!

Prijava


    S klikom na "Potrjujem", dajem izrecno privolitev, da lahko ustanova Zdravstveni dom Metlika, zgoraj vpisane osebne podatke, obdeluje z namenom izvedbe naročanja in priprave programa, ter kontaktira preko telefona ali e-pošte. Potrjujem tudi da, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.
    Potrjujem