Množično testiranje - nadaljevanje

Jan 06 2021

V ZD Metlika se množično testiranje izvaja vsak delovnik med 8. in 9. uro pred stavbo zavoda. Testiranja je namenjeno splošni populaciji brez simptomov na okužbo COVID-19. Na testiranje se ni potrebno naročiti, nujno pa je upoštevati vse preventivne ukrepe.

Prioritetno se bo vsak ponedeljek zjutraj do preklica izvajalo testiranje zaposlenih v vzgoji in šolstvu.

Od ponedeljka, 15.02.2021, se množičnega testiranja lahko udeležijo tudi izvajalci dejavnosti, ki potrebujejo potrdilo o negativnem testu za izvajanje trgovinske dejavnosti in storitvenih dejavnosti. Če ima podjetje več kot 5 zaposlenih, predlagamo, da se predhodno naroči na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., sicer bo testiranje potekalo v okviru množičnega testiranja. Termin testiranja bomo prilagajali potrebam.

Vsaka testirana oseba bo o rezultatu testa obveščena s SMS sporočilom. V primeru pozitivnega testa se mora oseba takoj osamiti in o rezultatu testa obvestiti osebnega zdravnika telefonsko. Pisno potrdilo o rezultatu testa na željo testirane osebe je plačljivo. Cena potrdila je 17,00 EUR.

Podjetja, ki bi svoje delavce želeli testirati zaradi omejevanja širjenja okužbe na delovnem mestu, svoje naročilo oddajo na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Testiranje je plačljivo.

Oseba, ki potrebuje potrdilo zdravnika o prebolelem korona virusu, pokliče osebnega zdravnika. Cena potrdila je 10,00 EUR.

AKTUALNO